maanantai 8. elokuuta 2016

26. Raskausviikko

26.viikkoa - ja toivottavasti vaan 14 jäljellä.


Tälläviikolla;

- Parasta on aloittaa aamu joogalla ja saada kroppa liikkeelle. Hullua herätä reilusti ennen kuutta pirteänä, laittaa akustinen soittolistapäälle, kahvi tippumaan ja joogata aamusta riippuen 20-60 minuuttia ennen töitä. En voi kuin suositella - mitkä energiat ja kuinka hyvä olo loppupäivän.

- Kun taas illalla on pakko maata jalat ylhäällä ja hiljentää tahtia. Kuulemma se auttaa. 

- Yks parhaista asioista on mun työ, viikosta toiseen. Uskomatonta, kuinka innoissani oon tästä syksystä ja sen tapahtumista. Ihmisistä, päivästä toiseen. Kuinkahan malttaa koskaan jäädä äitiyslomalle..

- Tekis mieli jo tilata rattaat. Ja ostaa sittenkin vaaka. 

- Voisin pestä hampaita jatkuvasti, purkustella suuvettä tai syödä purkkaa. Sama vanha mieliteko kuin viimeksi. Kaikki mintun, raikkaan mentholin makuinen tai tuoksuinen. Himoitsen ylikaiken. Tälläkertaa en tosin vielä oo maistellut suihkusaippuaa.
- Hurjat mielialanvaihtelut. Niinkun en muutenkin olisi hetkessä elävä tuuliviiri. Temperamenttinen sekunnissa syttyvä, ollen samalla äärettömän herkkä. Nyt höystettynä raskaushormoneilla - ei käy kateeksi ympärilläolevia.

- Ikävä omia vaatteita ja omaa kroppaa. En kai kuulu niihin, jotka erityisemmin nauttii tästä ajasta. Vaikkakin oon hyvässä kunnossa ja jaksan, mutta normaaliin verrattuna ero on iso.  Harmittaa, kun ei jaksa juosta. Kävelyvauhti paljon hitaampaa ja väsymys järjetöntä.

- Vatsa kasvaa supervauhdilla. Liiankin.

- Neiti antaa jokailta mahalle pusun ja sanoo hyvää yötä siskolle. En malta odottaa päästä seuraamaan sisarussuhteen syntymistä. Sitä kun pieni onkin yhtäkkiä niin iso ja huolehtiva. Millaiseksi meidän perhe mahtaa muotoutua?

- Oon miettinyt paljon mun äitiä ja sitä, miten hienosti se on tilanteeseen nähden meidät onnistunut kasvattamaan, suurimmaks osaksi yksin. Kuitenkin aina jaksaen touhuta meidän kanssa ja kannustaa. Kyllä äidit on pirun vahvoja. Kai niiden on pakko olla.

- Tuleva jännittää. Paljon. En edes oikeastaan tiedä jännittääkö enemmän vai vähemmän kuin ensimmäisellä kerralla.

- Neidin sensorointi ja hälytykset korkeisiin ja mataliin sokereihin on helpottanut elämää. Paljon. 

3 kommenttia:

 1. Mä en oo koskaan saanut joogasta mitään irti, mutta jotenkin tuo aamujooga kuulostaa niin ihanan trendikkäältä, että hetken jopa näin itseni tekemässä sitä! :D Ja muakin jännittää tuleva ja paaaaljon enemmän kuin eka kerralla. Ehkä se johtuu siitä kun tietää mitä tuleman pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietkö en mäkään aiemmin! Mut toi mitä teen on sellasta ei makaamisjoogaa 😅😅 flow-jooga on se "laji" ja siinä siis tulee ihan hiki ja on nopeempitemposta ja melkeinpä jatkuvas liikkeessä tehdään niist eriasennoist yhtenäisiä sarjija ja samalla pirun hyvä olo kun saa kropan liikkeelle! :) mun ontarkotus laittaa tänne videoo siitä, voit sit kans kokeilla ! Mäkin luulen, että just toi kun tietää mitä edessä tekee kaikesta ihan eritavalla jännää. 🙈

   Poista
  2. Joo videoo!! Lupaan kokeilla jos laitat. :)

   Poista