keskiviikko 10. elokuuta 2016

Nauti siitä mitä teet.

Asia, joka tekee arjesta nautittavaa
ja päivistä loputtoman seikkailun,
on tehdä työtä, josta nauttii. Työtä, joka tuntuu omalta, samalla alati haastaen kehittymään.


On onni saada inspiroitua ja innostua päivä toisensa jälkeen. Viettää työpäivä motivoituneiden ihmisten ympärillä, oppien ja oivaltaen. 

Kun jokainen päivä on mahdollisuus ylittää itsensä ja osaamisensa,
kehittyä siinä mitä tekee ja tavoitella parempaa, ei voi kuin hymyillä. 

Tälle hetkelle ja tulevalle. 
Tää päivä, niinkuin niin moni muukin päivä sai taas miettimään sitä, miten jokaisen pitäisi olla tekemässä just sitä mistä nauttii ja minkä parissa haluaa tehdä töitä. Tai ainakin alkaa tekemään rohkeasti ja ennakkoluulottomasti asioita sen eteen.

Onnistuminen ja itsensä ylittäminen vaativat kai aina heittäytymistä ja riskinottoa. Ainakin riskin laittaa itsensä alttiiksi. Avata suunsa, kertoa näkemyksensä, näyttää taitonsa. Kukaan harvoin tulee kotoa hakemaan saatika tuo tarjottimella upeita tilaisuuksia - tai mikäli näin on, niihin pitäisi ainakin osata epäröimättä tarttua ollen valmis tekemään pirusti töitä. 

Aito palo sitä kohtaan mitä ikinä tekeekin ja innostus sekä motivaatio näkyvät ulospäin. Pitää uskoa itseensä. Sellaisten ihmisten kanssa ideat lentävät jalostuen ja asiat alkavat tapahtua. Mä itse ainakin inspiroidun sellaisista ihmisistä mielettömästi. Tarinoista päämärien takana, kokemuksista ennen saavutuksia, yrityksistä ennen onnistumisia. 

Samalla on hauskaa arvailla minne oma tarina johtaa. Keskeneräiset sivut, hajanaiset haaveet ja kaukaiset kuvitelmat, vielä muotoutumattomat päämäärät, muuttuvat elämäntilanteet. Pääasia, että nauttii matkasta, antaa kaikkensa - ja uskaltaa.

5 kommenttia:

 1. Mitä työtä teet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Maria :) teen markkinointia- ja viestintää ja oon tosi ilonen kun saan tehdä sitä tosi monipuolisesti, olla monessa mukana ja tosi erilaisia juttuja laidasta laitaan!

   Poista
 2. Okei! On niin upeaa, kun työstä nauttii :) Suurin osa ihmisistä tuntuu pitävän työtä pakkopullana, eikä niin kivana juttuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon huomannut ihan saman! Mutta en ite tajua sitä, että jotkut vuosikausia vaan valittaa siitä edes koittamatta tehdä asialle mitään 😅 Oon ite ehtinyt oleen 9 vuotta työelämässä ja tehnyt kaikenlaista, ja ei kyllä mikään olis saanut enään jäämään duuneihin mitkä alko tuntuun pakkopullalta ja enempi ahdistavalta jutulta - sit tietää aina et on aina alkaa ettiin keinoja tehdä muuta, tai ainakin omallakohdalla näin 🙈

   Poista
 3. Just näin! Jos se työ ei tunnu hyvältä, täytyy etsiä uusi tai käydä kouluja. Työ on iso osa elämää, on tärkeetä että siitä nauttii!:)

  VastaaPoista