perjantai 11. marraskuuta 2016

39. Raskausviikko

Enää vähän reilu viikko ja tää matka on paketissa.
Kuinka helpottavaa ja jännittävää.Tällä viikolla;

- Yhteensä +16kg. Ja olo sen mukainen; iso ja kömpelö. En malta odottaa kun pääsee liikkumaan niin, että siitä voi sanoa nauttivansa taas. Vauva tuntuu järkälemäiseltä ja kylkiluiden alaosat huutaa helpotusta.

- Viimehetken löytöjä vauvalle. Kiitos luojalle lastenvaatekirppiksistä! Turvakaukalopussukka ja pari kestovaippaa kokeiluun oli nappilöydöt.

 Asioiden setvimistä. Eroaminen on aika prosessi kaikenkaikkiaan, psyykkisen puolen lisäksi kaiken sopimisen ja selvittämisen kannalta. Näin ainakin, kun mukana on lapsi ja tuleva lapsi. Huh. Toivon koko sydämestä, että tälläistä rumbaa ei enää koskaan olisi edessä. 

- Synnytyskertomuksia toisensa jälkeen. En tiedä mikä pakonomainen tarve on pelotella itseä etukäteen lukemalla muiden synnytystarinoita. Varsinkin, kun tiedän, että se hetki menee just niinkuin on mennäkseen - olipa toiveina tai suunnitelmina mitä tahansa. 

- Lyllerrystä lumihangessa. Täällä on ihan mieletön talven alku. Luistelua, lumiukkoja ja lumienkeleitä. Punaisia poskia ja lämmintä kaakaota. Pulkkaretkiä ja kimaltelevia hankia. En suostu siihen, että ens viikolla lämpenis, haluan vauvan näihin ihaniin maisemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti