tiistai 2. elokuuta 2016

25. Raskausviikko

Elokuu, kesän viimehetket ja alkavan syksyn tuntu. Aika uudelle; uusille aluille, tavoille ja päämäärille. 25.raskausviikko, ajankulu tuntuu hurjalta.


Tälläviikolla;

- Ystäviä ja lasten kanssa touhuamista. Miten onnellinen oon samanhenkisistä ihmisistä ympärillä. Ystävistä. Touhuamisesta lasten kanssa.

- Muistin kuinka kiitollinen pitää olla hetkistä, joina kaikki on hyvin. Meillä alkoi aamu ambulanssin tilaamisella neidin liian alas pudonneen verensokerin ja virkoomattomuuden takia. Kaikki on niin pienestä kiinni. Pitää muistaa kiitollisuus hetkestä, kun kaikki on hyvin.

- Nautin mun työstä, vaikka arkeen paluu jännittikin. Oon etuoikeutettu saadessa tehdä töitä niin huikeiden ihmisten kanssa. Työtä, josta nautin ja motivoidun päivästä toiseen. Työtä, jossa saa toteuttaa ideoita. Viikot täynnä erilaisia päiviä ja inspiroivia ihmisiä ympärillä. Mitenhän malttaa jäädä äitiyslomalle.

- Paras ostos ikinä; uusi, valkoinen kylpytakki, jonka kiskoa päälle aamusuihkun jälkeen. Heippa kolmen pyyhkeen viritykset. Miksen oo aiemmin raaskinut ostaa itselle kylpytakkia! Arjen ehdoton luksus.

- Ihanin lause " äiti tule lähelle, on ollut ikävä". Neidin isojenryhmään siirtyminen on sujunut hyvin. Helpotus.

- Nautin arjesta. Työmatkapyöräily. Ihana kiireen tuntu ja hoidettavat asiat. Silti tunne siitä, että kaikki on hallinnassa. Ajatukset uudella lailla liikkeellä. Uudet ja vanhat ihmiset ympärillä. Tutut tavat. Hymy ja nauru. Iltajooga.

- Vaatekriisit. Maha kasvaa silmissä, mikään ei enää mahdu päälle eikä tunnu hyvältä. Voiko omia farkkuja olla näin kova  ikävä?


- Ei yhtään hankintaa vauvalle. Vieläkään. Naurattaa ajatella, että viimekerralla tässä vaiheessa oli jo pinnasängyt valmiina ja vaatteet silitettynä. Nyt ei mitään!

- Liikaa jäätelöä. Ihan liikaa. Ja salmiakkia.

- Tavoitteiden asettamista. Unelmien kirjaamista. Rakastan listoja. Ajatuksia ja suunnitelmia, jotka on kirjoitettu sanoiksi. Kaikki on silloin niin paljon konkreettisempaa, saavutettavampaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti