maanantai 15. elokuuta 2016

27. Raskausviikko

Tasan kaks kuukautta äitiyslomaan. 
Ihan hassua ajatella, kädet syvällä duuneissa ja pää täynnä ideoita, että kohta alkaa aika rauhoittua. 

Aika uudelle.
Hetki perheelle.
Miten sitä osais asennoitua.


Tälläviikolla;

- Uskomattoman inspiroivia ihmisiä. Ajatuksia, joista ammentaa uutta ja ideoita, jotka lentelevät.

- Ihmeellinen unentarve. Joinain päivinä voisi vaan hautautua nukkumaan, kun taas toisina tuntuu, että on jo neljältä aamulla valmiina uuteen päivään. Muistan, että mulla oli viime raskaudessa samanlaista. 

- Vauhdilla kasvava maha. Odotan innolla neuvolan mittauksia! 

- Superpaljon liikkuva vauva. Varsinkin öisin. Tuntuu jo tosi isolta. Ja mua jännittää vielä enemmän, kuinka iso tällä kertaa syntyy.

- Paras hetki yhdessä; sateenkaaren ja ukonilman ihmettely parvekkeella. Kuusta riemuitseminen ja iltajuttelut, jotka ei koskaan meinaa päättyä.
- Paljon kokkailuja. Musta on tullut huomaamatta se, joka nauttii ruoanlaitosta ja kokeilee innolla uutta.

- Aamujoogaa ja väkisin tehtyjä kävelylenkkejä. Tän raskauden pelastus on ollut jooga. Kiva nähdä, miten jaksaa jatkossa tehdä ja tuoko hengitystekniikat jne. apua synnytykseen. Toivon ainakin kovasti!

- Suunnatonta ylpeyttä tytöstä. Miten reipas ja ajattelevainen lapsi voikaan olla. Niin hauska ja viisas. Jokaisen pitäis keskittyä kuuntelemaan lapsiaan ja pysähtyä keskustelemaan. Kadehdittavaa uteliaisuutta, aitioa innostusta ja taito kyseenalaistaa. Saispa murun tosta itelleenkin.

- Aamusivujen kirjoittamista. Nautin niin paljon aamuista kahvikupin, muistikirjan ja kynän kanssa. Kun ajatukset lentää ja kirjoittaa itselleen. Hölmöjä lauseita hetkessä, joiden alkuperää ei aina osaa jäljittää.

- Tulevan miettimistä. Miten pystyy olla tarpeeksi läsnä kahdelle? Unohtaako itsensä? Millaiseksi meidän perhe muokkaantuu? Onko mulla tarpeeksi tarjottavaa, eväitä annettavaksi elämää ja kokemuksia, jotka tekee rikkaammiksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti