keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Ajatusten voima.

Ajattelemisen arvoista on se,
kuinka paljon valtaa omilla ajatuksillamme on kaikkeen.
Niin siihen mitä olemme, 
kuin siihen miksi tulemme.

Eilinen ilta kului hulluista haaveista höpöttäen. Tulevaisuudesta ja mahdollisuuksista, joita elämä on täynnä - kun vain uskaltaa. Kun vain antaa itsensä olla rohkea ja heittäytyy.

Rakastan inspiroivia ihmisiä. Ihmisiä, jotka uskovat itseensä ja tekemiseensä lannistumatta. Heitä, joilla on uskallusta unelmoida ja tahtoa tavoitella päämääriään intohimolla ja palolla uusia keinoja löytäen. Säteileviä, sellaisia he ovat. Ihmiset, jotka toteuttavat itseään ja intohimoaan. Viimeistään silloin, kun alkavat puhua siitä, mitä tekevät. Siitä, kuinka kulkevat vaikka läpi harmaan kiven. Ja siitä, miten tärkeää on löytää oma tiensä, uskaltaa ja uskoa itseensä. 

Mä huomaan liian usein tyrmääväni ajatuksiani ja pieniä unelmia itseltäni, vaikka ne saisivatkin salaa innostumaan. Liian usein ajattelen etten pysty, osaa tai voi, koska en ole ennenkään jotakin tehnyt. Tai kun nyt olen tälläinen kuin olen. Tai miten nyt oppisin. Vai olenko tarpeeksi hyvä. Tai että tässä elämäntilanteessa. Ja samalla, näillä ajatuksilla mä olen itse itseni suurin este ja rajoite. On hämmentävää huomata, kuinka epävarma oikeastaan onkaan. Miten koskaan voisi onnistua, jos ei uskalla ensin kokeilla? Ja kaikista hauskinta on se, että vaikka itse on aina kannustamassa toisia muistuttaen, kuinka kaikki on mahdollista, on sen sisäistäminen omalla kohdalla paljon vaikeampaa. 

Matkalla siihen, että löytää itsensä, arvonsa ja intohimonsa, tarvitaan ajatuksia. Ajatuksia, jotka kantavat, rohkaisevat ja valavat uskoa. Ajatuksia, jotka haastavat tutkimaan itseään, puhdistaen vanhoista pinttyneistä uskomuksista. Kykyä antaa tilaa mitä oudoimmillekkin unelman aluille, tavoitteille tai uusien taitojen löytämiselle. Helliä ajatuksia. Pehmeitä ajatuksia. Kannustavia ajatuksia. Ja ne kaikki löytyvät meistä itsestämme. 

Unelmoi suuria, ja kasvat unelmiesi mittaiseksi, sanotaan. Ja niin aion tänään tehdä. Antaa tilaa unelmille ja uusille, kannustaville ajatuksille ja uskoa itseeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti