tiistai 3. tammikuuta 2017

Sairaspäiviä.

Sairaspäivät.
Pitkään valvottuja öitä
ja väsyneitä aamuja.
Patjat olohuoneen lattialla
- ja paljon kahvia. 


Ulkona on aivan mieletön talvi-ilma. Ja yöllä satanut lumi, jonne tekisi mieli rynnätä touhuamaan.  Kuitenkin me makoillaan olohuoneeseen raahatulla patjalla, suurimpana viihdyttäjänä Netflixin valikoimat ja samat kirjat, uudelleen ja uudelleen. Vaikkakin toisaalta on kiva olla näin - viettää pari sairaspäivää luvan kanssa neljän seinän sisällä, vain ollen. 

Viimeiseen kuukauteen on mahtunut paljon; uusi vauva, ystäviä ja sukulaisia. Yökyläilyjä, joulu ja uusivuosi - pitäen sisällään jatkuvaa vilinää ympärillä. Ja seuraavasta kuukaudesta tuskin ainakaan rauhallisempaa on tulossa. Edessä on liian pian lähestyvät ristiäiset ja Dubain matka meidän koko ison perheen kanssa. Mä odotan innolla niitä lämpimiä päiviä ja sitä että ollaan pitkästä aikaa koko porukka yhdessä, pelataan korttia ja nauretaan toisillemme - ilman kiirettä mihinkään, auringon alla.

Täällä pieni kuukauden ikäinen hymyilee valtavasti, tutkii ympäristöä ja nauttii valtavasti kylpemisestä ja sylissä olosta. Eilen se nauroi unissaan. Ja me mietittiin mistä se mahtaa uneksia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti