maanantai 2. tammikuuta 2017

Moikka, 2017

2017,
uuden alku.


Uudenvuoden alku. Aika luvata ja toivoa. Tarttua toimeen ja haluta. 

Tää vuosi tulee olemaan erilainen, monellakin tapaa. Mä tulen olemaan kotona lasten kanssa luultavasti melkein koko vuoden, mikä on omallatavallaan kiehtova ajatus; 365 vielä tyhjää sivua, kirjoittamatonta tarinaa, päiviä täynnä aikaa noille kahdelle pienelle tytölle, sekä mulle itselleni. Toivottavasti tää vuosi tuo mukanaan paljon hyvää.

Odottamattomia tapahtumia, unohtumattomia hetkiä. Liikaa rakkautta tuhlattavaksi. Hymyjä jaettavaksi. Aikaa yhdessä. Terveyttä, koska se ei ole koskaan itsestäänselvää. Pitkiä iltoja ja rauhallisia aamuja. Monta kaunista auringonlaskua ja nousua. Jaettua naurua, joka ei meinaa loppua. Uusia maisemia, ihmisiä, seikkailuja - elämän yllätyksellisyyttä parhaimmillaan. 

Kärsivällisyyttä ja armollisuutta, niin itseä kuin muita kohtaan. Taitoa heittäytyä hetkeen; uuteen, epävarmaan, turvalliseen - kykyä tarttua tilaisuuteen. Pitkäjänteisyyttä ja ymmärrystä siitä, ettei kaiken tarvitse olla valmista. Keskeneräinenkin voi olla kaunista ja kiehtovaa sekä matka  vähintäänkin yhtä merkityksellinen kuin päämäärä. 

2017, ole hyvä meille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti