keskiviikko 10. syyskuuta 2014

klo 00.14

Muistin taas kuinka ihanaa on tutustua uusiin ihmisiin, vaikka edes pintaraapaisun verran.

Mua itseäni kiehtoo hurjan paljon ihmisten elämäntarinat, se miksi ja miten joku on nyt siinä missä on. Ne tarinat on niitä joita rakastan kuunnella loputtomiin ja joista saan usein paljon irti.

Viimeisen viikon aikana oon työni puolesta saanut tavata aivan uskomattomia ihmisiä eri elämäntilanteissa, eri ikäluokista, eri aloilta ja ajatusmaailmoiltaan hyvin erilaisia.

Kaikkia on kuitenkin yhdistänyt palava intohimo omaa tekemistään kohtaan. Jokainen näistä ihmisistä on löytänyt oman paikkansa maailmasta, oman tapansa toteuttaa itseään ja elää. Näistä ihmisistä on huokunut tyytyväisyys, varmuus ja hyvä olo.  

On helppo olla ihmisen seurassa joka tuntee itsensä ja on tyytyväinen omassa elämässään, itsensä kanssa. Sellaisen ihmisen ei tarvitse todistella mitään kenellekkään eikä myöskään toista lyttäämällä korottaa asemaansa.  Se hyvä energia mitä oikeasti hyvinvoiva elämäänsä tyytyväinen ihminen jakaa ympärilleen on uskomatonta.

Kello on jo vaikka mitä mutten malta vielä nukkua. Tuntuu että näiden päivien jälkeen mulla on taas satoja uusia ideoita ja ajatuksia joita käydä läpi ja punnita, tavoitteita joita kohti mennä. Tänään uskalsin   ottaa ensimmäisen konkreettisen askeleen kohti mun haaveitani.

Hymy tarttuu ja positiivisuus tarttuu.

Rohkeus ja varmuus motivoi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti